yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yanıcı malzeme mideermeyen ve yerıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı ölümlü sağlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı; isim katkısızlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Külüstür kuruluşlarda bina autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni binalarda (mektep, aldatmaışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın sistemli testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı istikşaf ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın emniyet hollerinin Yangın Çıkış Kapısı örek, tavan ve zeminında tek cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılması gerekir.

Kupkuru olarak anlamanız bâtınin dunya daha önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek isterim.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın malik evetğu düzlük ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından strüktürlmaktadır.

Birlik hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar tatbik kullanımları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten şu denli sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçilmiş olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede çokleyerek kötü sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli yer ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere felakete dayanıklıdır.

 Bir gestaltda yahut katlarında kâin her kullanıcı dâhilin, gayrı kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan yahut mekânlardan tedavülde olmak zorunda lakırtıınmaksızın, bir çıkışa veya çıkışlara doğrudan muvasala katkısızlanması gerekir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma yarar şekilde boş bulundurulmasından, yapı veya emekyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın simultane emin bir tahliye ciğerin ilk kadem, yangın merdivenlerinin nerede olduğunu ve nite kullanılacağını bilmenizdir. Yangın merdivenlerinin yerini öğrenin ve tertipli olarak tatbikat yaparak nasıl kullanılacaklarınızı uygulayın.

Report this wiki page